Over ons

ASN is een lifestyle en jongeren community en is ontstaan in 2003. Het streven is om vooral belangstellenden met een Aziatische achtergrond of interesse in Azie samen te brengen. Inmiddels is ASN uitgegroeid tot het grootste platform voor Aziatische jongeren in Nederland en zelfs daarbuiten. Met behulp van een enthousiaste crew, partners en adverteerders onderhouden we de website, social media platformen, en diverse projecten. Hierbij de projecten waar wij op dit moment mee bezig zijn:

ASN Online is de webportal van ASN en is onder dezelfde naam actief op de social media platformen. We proberen online te communiceren met onze doelgroep door het plaatsen van foto’s, video’s, artikelen en leuke updates. Elke maand versturen we een nieuwsbrief die door meer dan 10.000 geïnteresseerden in de mailbox ontvangen wordt.

ASN TV is een independant TV project waar ASN in 2010 mee is gestart. Hierbij geven we jonge filmmakers en opkomend talent de kans om zichzelf in de kijker te spelen bij het grote publiek. Het eerste seizoen is door meer dan 30.000 mensen bekeken.

Het idee is om in een jaar (seizoen) maandelijks een aflevering (episode) uit te brengen en daarin op een interactieve manier terug te blikken op de maand. De onderwerpen die hierin terugkomen zijn: ASN News, Event Reports, Interviews, Street Talk en nog veel meer.

Professional ASN Exchange (PAX) organiseert netwerkevenementen, máár niet zomaar netwerkevenementen. In plaats van simpelweg met elkaar borrelen, is het doel van PAX is om kennis met elkaar uit te wisselen (exchangen) en daardoor samen sterk op professioneel gebied te groeien. Dit doen wij door inspirerende sprekers uit te nodigen en interactieve workshops te houden. Daarnaast bieden wij de deelnemers en sprekers ook de mogelijkheid aan om op een informele wijze te netwerken.

De focus van de PAX doelgroep ligt met name op recentelijk of bijna afgestudeerden, reeds werkenden en ondernemers tussen de leeftijden 21 en 35 jaar met een Aziatische achtergrond OF interesse in Azië.

Screen Shot 2014-12-24 at 12.54.40

Asian News, Invazi en ASN proberen door middel van Asian NL een brug te creeren tussen Nederland en China. de oplage is 40.000 exemplaren en om de 3 weken is er een uitgave met lifestyle, kunst, culinaire, showbizz en entertainment updates.

 

Best Asian Moves (BAM) is een danscompetitie voor Aziatische jongeren in de Benelux. Dit is een nieuw initiatief voor een door Aziaten om het dansen te promoten binnen de Aziatische gemeenschap. Ambassadeurs en juryleden van BAM zijn juryleden, finalisten en choreografen van bekende talent shows als So You Think You Can Dance en Move Like Michael Jackson.

Wil jij je ook inzetten voor de Aziatische gemeenschap? Meld je dan aan als crew member bij ASN.