Trends komen en gaan, soms is het toch wel lastig om bij te houden. Daarom hebben we de laatste beauty trends op een rijtje gezet, dan ben je gelijk up to date!

– no makeup look
Vanaf het moment dat Alicia Keys make-up heeft afgezworen, volgen steeds meer celebrities deze trend! Kim Kardashian had tijdens de Balenciaga show op de Paris Fashion week een no make-up look!

Maar soms is het toch eng om je blote billengezicht te laten zien. Gelukkig is de beauty Industrie achter de schermen bezig om jou de meest natuurlijk look te bezorgen! Meer merken zullen dan ook hun foundation range uitbreiden en sommige zullen zelfs op jouw huidskleur kunnen aangepast worden.

No Make Up by @thatsheart

– Glitter
We hadden deze trend al gezien tijdens de feestdagen, maar berg de glitter maar nog niet op! Glitter wordt tegenwoordig niet meer alleen voor de ogen gebruikt, maar ook voor de lippen! Wil je graag meedoen aan de Glitter Trend? Denk dan ook aan een goede primer!


Glitter @beautebysanne

– It’s all about the hair!
We hebben al een voorproefje gehad, maar de braids trends van 2016 komt zeker nog voor in 2017! Ook verwachten we steeds meer kleur te zien! L’Oreal Paris heeft namelijk een nieuwe haarlijn, Colorista. Colorista heeft 3 verschillende soorten verf: Spray, Washout, Permanente haarkleuring. Colorista heeft verschillende pastel kleuren en daarnaast ook een blondeerset voor de meiden met donker haar.


It’s all about hair @nikata_dragun

– Color Explosion
Zwarte eyeliner, rode lippen? Let’s spice it up! Gespot bij meerdere fashionshows en beauty guru’s: KLEUR! Een gele eyeliner? Blauwe lipstick? Yes please! Veel traditionale merken hebben de trend opgepikt en brengen kleurige collecties uit, zoals L’Oreal en zelfs Dior! Niks is te gek en alles mag, perfect voor het festival seizoen of gewoon een gezellige avond uit met vriendinnen.


Color Explosion @xthuyle

– Ombre lips/ two toned lips
De dagen van rode en nude tinten op je lippen zijn voorbij! Meer kleur mag eindelijk én je mag kleuren nu combineren! Het kan op twee manieren. De eerste is al jaren een trend in Azië. Je brengt een lichte huidskleur aan, aan de buitenkant van je lippen. Daarna sier je de binnenkant van je lippen met een gekleurde tint. Het lijkt eigenlijk alsof je net een ijsje hebt gegeten! Je kan ook voor de tweede manier kiezen. Je omlijnt de lippen met een donkere kleur, kleurt de binnenkant met een lichtere kleur en blendt daarna de kleuren met elkaar door je lippen op elkaar te drukken.


Ombre Lips @maryamnyc

Wat vinden jullie van deze trends? Gaan jullie er ook een uitproberen? Laat het ons weten en mocht je een look uitproberen…vergeet niet een foto te maken en ons erin te taggen @asn_online!

By Cynthia (@cynthia.stacey) & Lan (@itslanthuongtran)

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op