In de schiphol weken heeft ASN Online het genoegen om een aantal leuke jongens en meisjes te interviewen om te vragen hoe het is om op schiphol te werken. We hadden het genoegen om Sofie werkzaam bij Spirit Hosting & Promotions een paar vragen te stellen.

Vertel eens iets over jezelf
Mijn naam is Sofie, ik ben 29 jaar en woonachtig in Zaandam.

Hoe lang werk je al bij Spirit Hosting & Promotions?
Ik werk nu ongeveer 3.5 jaar bij Spirit Hosting & Promotions. Ik heb verschillende opdrachten gedaan, zowel lokaal als op schiphol. Zoals promotrice voor verschillende drankmerken, chocolamerken, elektronicamerken. Daarnaast ben ik nu werkzaam als beauty consultant voor verschillende cosmeticamerken en natuurlijk als Chinees sprekende hostess.

Hoe is het om in een team te werken? Zijn jullie hecht en doen jullie na werk nog iets met de collega’s?
Gezellig. Elke keer leer je weer nieuwe mensen kennen. Met veel collega’s zijn we ook super hecht geworden, tijdens pauzes met elkaar lunchen. Na werktijd een drankje doen en af en toe uit eten of andere leuke bezigheden zit er zeker in

Wat is het gekste wat je ooit heb meegemaakt tijdens het werken?
Gekste wil ik het niet noemen. Er was een keer een klant in de winkel, ik stond destijds in de winkel voor een drankmerk, en zijn vlucht was delayed waardoor hij niet op tijd bij de bevalling van zijn eerste kleinkind kon zijn. En die klant was redelijk emotioneel erover. Vond het heel erg dat hij er niet bij kon zijn. Dus had ik hem maar advies gegeven dat hij misschien met ze kon facetimen zodat hij er toch soort van bij kon zijn. Hij was heel blij met het advies en is vervolgens de winkel uitgegaan. Aan het einde van me dienst kwam hij weer in de winkel en speciaal op zoek naar mij. Het bleek dat hij namelijk echt had zitten facetimen en alles had kunnen volgen. Dus kwam hij terug om me te bedanken en foto’s van de baby te laten zien. Dat vond ik wel heel mooi om te zien

Ik heb gehoord dat jullie collega’s zoeken…waarom zou ik mij moeten aanmelden?
Elke keer weer andere klanten van verschillende nationaliteiten. Gezellige collega’s en gifts als we de target halen.

Wil je nog iets kwijt aan de lezers?
Gezellig team leuke omgeving…wat wil je nog meer!

By Frederique

 

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op