ASN Online had het genoegen om Hailey, 21 jaar uit Den Haag te mogen interviewen! Hailey is momenteel werkzaam bij Spirit Hosting & Promotions als Mandarijn sprekende hostess en als beauty consultant op Schiphol achter de paspoortcontrole.

1) Vertel eens iets over je werkzaamheden? Als Mandarijn sprekende hostess verwelkom ik onder andere Chinese passagiers bij aankomst op Schiphol en help ik hen verder op weg in een omgeving waar ze de taal niet spreken. Verder ben ik ook werkzaam als Beauty Consultant in de parfumeriewinkels achter de paspoortcontrole op Schiphol en geef ik verschillende tips & tricks aan de klanten over parfum, skincare en make-up producten en ook voer ik huidanalyses uit.

2) Hoe lang werk je al bij Spirit Hosting & Promotions? Ik werk al bijna 1,5 jaar bij Spirit Hosting & Promotions. De tijd gaat heel snel als je het naar je zin hebt!!

3) Hoe is het om in een team te werken? Bij China Projects werk je nooit alleen, je werkt altijd met iemand anders samen. Aan het begin van je dienst ken je je collega waarschijnlijk nog niet zo goed, maar aan het einde van je dienst is het vaak zo leuk dat je hoopt dat je vaker met die persoon wordt ingeroosterd! Vaak gaan we samen lunchen of dineren na onze dienst. Verder hebben we een “traditie” om na elk China Project een teamuitje te organiseren, om zo de teambuilding te stimuleren en natuurlijk te socializen met elkaar. Vorige keer zijn we bijvoorbeeld naar een escape room gegaan en toen zijn we de dag geëindigd met bijna 4 uur dimsum! Dit was in twee woorden: heerlijk en gezellig!

Dit is een groepsfoto van al mijn collega's:
Dit is een groepsfoto van al mijn collega’s!

4) Wat is het gekste wat je ooit heb meegemaakt tijdens je werk bij Spirit Hosting & Promotions? Het moment wat mij altijd is bijgebleven was toen er een Chinese vlucht was vertraagd. Toen moesten we een groep van 10 oma’s vanaf de ene kant van Schiphol naar de andere kant begeleiden binnen 20 minuten! Dit moest in een hele korte tijd gebeuren aangezien zij de overstap moesten halen en ze de weg niet wisten! Wij hebben hen naar de gate begeleid en we zijn keihard gaan racen om daar op tijd aan te komen! En ja hoor, ze hebben gelukkig de vlucht gehaald, ik had nooit gedacht dat de oma’s zo snel konden lopen! We vonden het heel bijzonder dat deze groep zelfstandig ging reizen, terwijl ze de Nederlandse en Engelse taal niet beheersen.

5) Ik heb gehoord dat jullie collega’s zoeken…waarom zou ik mij moeten aanmelden? Je kan je aanmelden via de website of stuur een mail naar jobs@spirithosting.nl. De Chinese passagiers zijn je echt heel erg dankbaar als je ze geholpen hebt en dat merk je echt! Plus je werkt in een awesome omgeving met hele leuke collega’s!

6) Wil je nog iets kwijt aan de lezers? Niet twijfelen, gewoon doen!

By Frédérique

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op