Liquid lipstick, contouring en strobing. Klinkt dit jou bekend in je oren? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk een echte make-up junkie! Tegenwoordig zijn steeds meer meiden én jongens bezig met het beoefenen van professionele make-up technieken. Maar wie is het waard om te volgen op social media? Mocht je interesse hebben in de wereld van make-up, of als je zoek bent naar inspiratie, lees dan vooral verder! Ik heb voor jullie 10 Asian make-up bloggers op een rijtje gezet.!) Get ready to be inspired!

  1. Ponysmakeup

ponysmakeup (PONY makeup)

Het is geen geheim dat Korea al jaren voor loopt in de cosmetica industrie. Van de bb cream tot aan de cushion foundation, they had them first! Vandaar dat de eerst must follow blogger een koreaanse dame is. Ponys makeup is de bekenste makeup guru uit Korea en is echt ubercool! Ze is een celebrity makeup artist van onder andere Koreaanse zangeres CL. Hou je van de natural look met een kleurrijke twist? Dan is Pony zeker de moeite waard om te volgen!

Volg PONY Makeup (Instagram, Youtube & Facebook)

2. Pearypie

pearypie makeupartist

Hierbij stel ik je voor aan een van de coolste personen van de make-up wereld: Amata oftewel Pearypie! Effortlessly cool reist zij de wereld rond en werkt ze samen met NYX Cosmetics, MAC Cosmetics, Etude House en veel meer cosmetica merken! Ze is Thais, maar heeft gestudeerd in London! Naast makeup weet ze ook heel goed hoe ze street style kan rocken! Je zal genoeg kleurrijke inspiratie opdoen op haar social media.

Volg Pearypie Makeupartist (Instagram, Youtube & Facebook)

3. Xiaxue

 Xiaxue, oftewel “Snowing”.

De bekendste make-up blogger uit Singapore heet Xiaxue, oftewel “Snowing”. Ze blogt al sinds 2003 en is sinds 2013 moeder van Dashiel, dus ze heeft bloggen nu op een laag pitje gezet. Desalniettemin is haar content nog steeds on point! Ze werkt vaak samen met grote makeup merken en samen creëren ze de tofste looks! Ze is niet vies van plastische chirurgie, mocht je daar vragen over hebben dan vind je het allemaal terug op haar blog!

Volg Wendy Cheng (Instagram, Youtube & Facebook)

4. Kimthai

kimthai (Kim Thai)
Als makeup bestie van NikkiTutorials (Nederlandse grootste beauty blogger), heeft Kim Thai ook haar eigen tutorials. Ze is grappig, getalenteerd & daarnaast superlief! Op haar verjaardag heeft ze 10 fans uitgenodigd voor een etentje. Ik zou haar look omschrijven als soft glam, meiden met een mono ooglid kunnen nog veel van haar opsteken! 

Volg Kim Thai (Instagram & Youtube)

5. Maryam Maquillage

maryamnyc (Maryam Maquillage)

We hebben ondertussen de typische Aziatische looks gehad met de motto less is more. Maar we gaan nu over naar GLAM, waar je nooit make-up genoeg hebt! Meet Maryam, met bijna 1 miljoen volgers neemt zij de beauty wereld over! Ze maakt leuke youtube tutorials, mocht je daar geen tijd voor hebben? Ze heeft ook korte filmpjes op Instagram staan!

Volg Maryam Maquillage (Instagram & Youtube)

6. Thebeautylab

beautylabnl (SerenaVerbon)

Deze Nederlandse schoonheid behoort tot een van de beste beauty bloggers van Nederland! Ze is deels Indonesisch, samen met haar zusjes reist ze ook nog eens de wereld rond! Op haar blog krijg je echt het gevoel alsof je met een vriendin praat. Ze test van alles uit, zodat jij nooit meer een miskoop doet that’s what friends are for!

Volg Serena Verbon (Instagram & Youtube)

7. Bretmanrock

bretmanrock

Benefit Cosmetics’ motto luidt “Laughter is the best cosmetic”. Dit moet Bretman hebben gedacht toen hij social media begon. Hij brengt comedy en makeup samen op een heel ander niveau! Entertainment zit in zijn bloed, hij is namelijk Filipijns. Hij woont met zijn moeder, zusje en nichtje in Hawaii maar reist ondertussen de wereld rond met verschillende makeup merken.

Volg Bretmanrock (@bretmanrock)

8. Thebeautynerdnl

thebeautynerd_nl

Als make-up liefhebber kan je niet achterblijven! Lariesa houdt je op de hoogte van de laatste makeup trends en producten door middel van haar blog en instagram. Ze blogt over verschillende producten, zowel producten die je gewoon bij de Etos kan halen of helemaal uit Amerika moet bestellen! Tip: ze geeft ook aan hoe je makkelijk uit Amerika kan bestellen!

Instagram: thebeautynerd_nl

9. Thebeauparlour

thebeauparlour

Ben je al bekend met #flatlays? Flatlays zijn mooie en vaak inspirerende foto’s van producten. An Dang is een echte makeup junkie en laat haar collectie zien door middel van fotos op haar Instagram en blog. Zo blijf je op de hoogte van de laatste makeup collecties!

Instagram: thebeauparlour

10. HeyClaire

heyclaire (Claire Marhall)Claire is een makeup arist die overgegaan is naar de digitale wereld, als content creator. Ze is ooit van New York verhuisd naar Los Angeles om haar dromen als makeup arist te volgen. Voor haar blog reist ze de wereld rond en dat deelt ze allemaal op haar social media. Op haar Youtube kanaal vindt je van alles! Ze maakt het heel persoonlijk met haar Update videos en daarnaast vlogt ze ook! En elke ,aand staat er een nieuwe Beauty Review video online! Hit that follow button!

Instagram: heyclaire
Youtube: Claire Marshall

By Cynthia Stacey (Volg haar op Instagram)

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op