Zijn jullie ooit op Ibiza geweest? Ik niet, maar na Pacha festival, moet ik maar snel een vlucht boeken! Pacha festival wat speciaal vanuit Ibiza overgevlogen naar Amsterdam. Pacha is één van de populairste clubs op Ibiza, als het niet de populairste club is.

Als ik denk aan Ibiza, denk ik aan zon, zee, strand en glamour. Dat was dan ook precies wat we tegenkwamen. Gebruinde torso’s en decolletés, zonnebrillen, strakke jumpsuits, korte jurkjes, hoeden, glitter make-up en veertjes in de haren, het was er allemaal. Het enige wat ik dacht was, als ik naar Ibiza ga moet ik eerst even op een sapkuurtje en elke dag naar de sportschool, iedereen zag er zo goed uit.

Pacha festival mainstage @TTShoots
Pacha festival mainstage @TTShoots

Het festival was naast de Amsterdam Arena, tussen de kantoorgebouwen was een festival terrein opgebouwd. Waar doordeweeks mannen in pak hard aan het werk waren, stonden nu honderden mensen uit hun dak te gaan.
De mainstage bestond uit een mega groot rood podium met het bekende kersenlogo. Het logo kon je overal terug vinden, zelfs op de wangen van de bezoekers. Het hele front was van links tot rechts bekleed met LED schermen, die meebewogen met de beats van de dj’s. Om de zo veel tijd werd het publiek beschoten met confetti en slingers, getimed op de vetste beats. De mannen werden verblijd door mooie dansers in strakke pakjes en kleine bikini’s.

@TTShoots
@TTShoots

Ik ben geen man, maar ze zagen er wel héél goed uit. Naast de mainstage waren er nog drie kleinere podia, gelokaliseerd in tenten. Het terrein was niet heel groot, dus je kon makkelijk van de ene kan naar de andere kant lopen. Overal lagen mensen in het gras, op de heuvel, te genieten van de laatste zomerstraaltjes.
De grootste naam van de avond was Martin Solveig, onder andere bekend van ‘Let’s dance, time for some romance. DOEM DOEM DOEM. You. Got. Me. Intoxicated.’, snappen jullie welke ik bedoel? Maar op Pacha festival ging het niet om de grote namen maar om de sfeer en lekker losgaan. Jong tot oud stond kei-hard te dansen.

Mainstage Martin Solveig @TTShoots
Mainstage Martin Solveig @TTShoots

Pacha is een festival waar je heerlijk kunt genieten van de muziek. Iedereen ziet er op en top uit. Je moet er volgend jaar gewoon naar toe, of naar Ibiza, maar dit is goedkoper.

By Jill

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op