Dat Pokémon populair is bij onze doelgroep dat is duidelijk. Nintendo heeft met succes een reality app ontwikkeld voor Apple en Android telefoons. Liefhebbers moeten even wachten totdat het officieel uitkomt in Europa (hij is gisteren uitgekomen in Australië en Nieuw Zeeland) of je kan de instructies onderaan bekijken om als een van de eersten Pokémon Go te spelen.

Bekijk Imma Noodle en Sander’s eerste ervaringen met Pokémon Go:

Imma probeert Pokemon Go uit Bekijk het YouTube filmpje hier!!!

De Pikachu en andere vechtersbazen zijn iconen en worden vaak bij Cosplay evenementen nagedaan. In het spel komen Pokémons tot leven in alledaagse situaties of je nou op de wc, op school of thuis bent. Via de camera van je telefoon zie je een Pikachu, Charmander en zijn vrienden virtueel op jouw scherm en kan je ze met een Pokémon bal proberen te vangen.

Pokemon Go - Het speelveld is jouw wereld

Jouw wereld wordt het speelveld en de map op het scherm is in de werkelijkheid een kaart van het gebied waar jij je bevindt. Als je dus een level wilt uitspelen zal je samen met jouw mobiel dus over de map gaan lopen (een ideale manier om gamers te laten
bewegen).

Pokemon Go - Weedie op mijn bureau

Pokemon Go - Weedie gevangen in een bal

Pokemon Go - Weedie toegevoegd aan de Pokedex

Wat bijvoorbeeld een leuk detail is als je in een flat zit kan je bijvoorbeeld een hagedis / vogel vangen, als je naast een sloot staat een rat en rups en het schijnt dat je spookjes kan vinden op een begraafplaats.

Wil jij ook Pokemon Go uitproberen? Hierbij de download instructies:

Android toestellen

  1. Download het APK installeerbestand via: http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/pokemon-go/pokemon-go-0-29-0-release/pokemon-go-0-29-0-android-apk-download/
  2. Bij instellingen / Beveiliging / onbekende bronnen moet je dus toestemming geven dat je ook apps wil installeren van andere ontwikkelaars (niet vergeten na installeren weer op standaard instellingen terug te zetten)
  3. Open het APK installeerbestand en installeer Pokémon Go

iPhone toestellen

Zonder jouw telefoon te jailbreaken zouden we adviseren om met een email adres die je nog niet gebruikt voor iTunes een nieuw account aan te maken. Er wordt aan het begin gevraagd waar woon je en daar kies je voor Nieuw Zeeland.

Vervolgens moet je een aantal adresgegevens verzinnen en die kan je gewoon verzinnen en wordt niet geverfieerd. Je hoeft er geen creditcard aan te koppelen en binnen 1-2 minuten heb je een iTunes account waarmee je Pokémon Go uit de Appstore kan downloaden.

Gotta Catch ‘em all! Wij zijn benieuwd naar alle screenshots en ervaring dus deel ze vooral in de comments of op Facebook.

By Melvin (Volg ons op Snapchat: asnonline)

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op