Het was een enorme eer dat wij als pers uitgenodigd werden door Buro Pinkpop. Dit is het festival met de langste historie, de bekendste (inter)nationale acts en nu ook ASN Online die uitgenodigd werd om een Live report te doen.

Wij hadden besloten om naast een verslag ook selfies te maken met de leukste mensen die we tegenkwamen, alle leuke momenten te snappen (snap: asnonline) en natuurlijk leuke video’s te maken. om een volle dag te kunnen snappen en selfies te maken is een powerbank een must-have.

Selfie #1: Het team is compleet…

Selfie #1: het asn online team is compleet

Het is altijd lastig voor een meerdaags festival om reporters te hebben die alle dagen lang beschikbaar zijn, dus met een beetje creativiteit en veel hulp van onze partner, Mr.Long, is het gelukt om elke dag genoeg reporters te hebben voor de insta-, snapchat- en facebook updates. Hierbij het team van r.n.l: Melvin, Jing Jing Sun,  Immanuel Malaihollo (aka Imma Noodle) en Sander Tjon.

Selfie #2: Zwijmelen op James Bay…

Selfie met James Bay fan op Pinkpop

James Bay is de popartiest met de meeste vrouwelijke aanhang en uitgerekend bij zijn concert komen we Chantal Wijnholds (@ichantal) tegen. Toen Imma vroeg of ze samen met hem op defoto wilde en daarmee gelijk deel uitmaakte van het Live Report had ze daar geen problemen mee.

Selfie #3: Gehoorzaam zijn…

Gehoorzaam zijn als Major Lazor zegt doe je t-shirt uit

Als Major Lazor tijdens zijn onvergetelijke show zegt tegen het publiek: doe je shirt uit en zwaai het in delucht. Dan denk je hier niet over na en doe je het gewoon. Imma was gehoorzaam maar zoals je op de foto ziet was dat niet van toepassing op het hele publiek…het leverde wel deze geweldige foto op

Selfie #4: Toasten met…

selfie maken en toasten met een glas water op pinkpop

Pinkpoppers zijn erg gul en delen alles. We spotte Rian Tosserams (@riantosserams) voor het waterkraampje met meerder glazen water in haar hand. Natuurlijk deelde ze een glas met ons. Niet alleen hebben we een geweldige selfie gemaakt! We hebben ook getoast met… een glas water!

Selfie #5: Even wat eten…

Even Loempia eten bij Mr.Long op Pinkpop

Van al dat feesten en Live reporten krijg je erg veel honger. Het is dus tijd om even langs onze partner Mr.Long te gaan om een hapje te eten. We hadden de keuze tussen Kip Kung Fu, Loempia en Mini-Loempia’s. Uiteraard zijn wij gek op loempia’s en bestellen we de grote en kleine loempia’s en wat hebben ze gesmaakt!

Selfie 6: Met je vader op stap…

Samen met je vader op stap en dan maar een hapje eten in de Kalm-aan laan bij PinkPop

Dit meisje was samen met haar vader mee want die was een grote fan van de Beatles. Wat doe jeals de zon schijnt en je moet nog enkele uren wachten….dan ga je chillen in een tent bij de Kalm Aan-laan en een hapje eten. Uiteraard had ze even tijd om met Jing Jing op de foto te gaan

Selfie #7: Nerveus vragen, wil je met mij…

Screen Shot 2016-07-05 at 12.12.40

Melvin luistert elke ochtend naar Giel Beelen’s radio show op 3FM. Als hij zijn radioheld backstage ziet rondlopen pakt hij zijn momentje om Giel te vragen om een selfie. Dat Melvin een beetje nerveus was blijkt doordat hij een andere telefoon moest lenen, omdat die van hem niet op tijd aan de praat kreeg XD

Selfie #8: Schuilen voor de regen…

Wees slim draag altijd een poncho bij PinkPop

Jing was de eerste van het hele team, die vroeg om een poncho. Ondanks er nog geen regen was gevallen en ze was ook de enige die droog is gebleven toen het bakken naar beneden viel. Wat leer je hiervan? Luisteren naar Jing en op tijd schuilen voor de regen!

Selfie #9: Raad onze afkomst…

Raad onze afkomst bij Pinkpop

Waar eten is vind je de leukste, spontaanste en meest hongerige mensen. Voordat ze op de foto gingen vroegen ze ons: “kan je onze afkomst raden?. We hebben twee keer geraden en het was allebei verkeerd. Zou jij het beter kunnen doen?

Selfie #10: Family style eten…

zelfs een broodje falafel wordt family style gedeeld op PinkPop

Zelfs een broodje falafel van de Vega Met Ballen foodtruck wordt gedeeld binnen ons reporters team. Ze hebben alleen aandacht voor…het eten! Het levert wel een geweldige foto op.

Selfie #11: Nooit meer af…

Polsbandjes als modeaccessoire bij Pinkpop

Dat de bezoekers van Pinkpop erg grote liefhebbers van concerten en festivals zijn blijkt uit de selfie samen met Josephine (@xjoosje). Ze had nog haar poslbandjes om van concerten uit het verleden en ze gebruikte ze zelfs als een modeaccessoire. Door Pinkpop kan ze een extra armbandje (lees: Pinkpop) aan de collectie toevoegen

Selfie #12: In slaap vallen…

Festival leven is niet voor iedereen bij Pinkpop

Dat drie dagen festival niet voor iedereen is weggelegd blijkt uit deze geweldige foto. Sander maakt een geweldige selfie met Immanuel die op zijn schouder in slaap is gevallen.

Selfie #13: KO zijn…

even een dutje doen op Pinkpop

We waren Immanuel voor een paar uur kwijt en we dachten dat zijn telefoon leeg was. Toen we vervolgens in de Kalm-Aan laan terecht kwamen zagen we Immanuel gekleed tegen de regen en kou slapen in eenhangmat. We konden het niet laten om hier een foto van te maken. Ook slapen en tegelijk je telefoon opladen met een powerbank valt onder de mogelijkheden op een festival!

Selfie #14: helemaal uit Taiwan…

Helemaal vanuit Taiwan naar Pinkpop voor Paul Mc Cartney (The Beatles)

Victor Hou (@mr.pandaman03)was helemaal gekleed voor Pinkop. Hij had een roze shirt en roze Pinkpop muts aan. Toen we vroegen waarom hij helemaal uit Taiwan naar Pinkpop is gekomen. Vertelde hij ons het volgende: “dit was misschien de laatste kans om Sir. Paul Mc Cartney nog een keer te zien optreden. Respect!

Selfie #15: RIP schoenen…

Screen Shot 2016-07-05 at 12.44.51

Wat als je naar de andere kant van het veld wilt gaan en er zit een plas met regen tussen? Dan trotseer je de modder / water en neem je afscheid van je schoenen. Rest In Peace lieve festival sneakers!

Festival sneakers na regen en modder op Pinkpop

Dat was ons selfie verslag en hopelijk hebben jullie ervan genoten. Hopelijk mogen we volgend jaar weer langskomen om een geweldig foto en video verslag te maken. Tot volgend jaar!

Ben je benieuwd naar het live verslag. Bekijk hun avonturen dan terug via:
Snapchat (www.snapchat.com/add/asnonline)
Instagram (www.instagram.com/asn_online)
Facebook (www.facebook.com/asnonline)

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op