Mijn naam is Sigrid Troelstra en ik ben als onderzoeker verbonden aan het RIVM. Ik doe een online vragenlijst onderzoek naar de mening van de Chinese gemeenschap in Nederland over Hepatitis B screening. Hepatitis B komt veel voor in China en andere delen van Azië. De Nederlandse overheid is daarom aan het onderzoeken of hepatitis B screening beschikbaar moet komen voor Chinese Nederlanders.

Met het AroundYou China onderzoek willen we meer te weten komen over de mening van Chinese Nederlanders over hepatitis B screening. Dit helpt ons beter te begrijpen hoe een eventueel screeningsprogramma georganiseerd zou moeten worden en hoe we mensen hierover het beste zouden kunnen informeren.

Doe ook mee met het AroundYou onderzoek van het RIVM! Geboren in China en woon je in Nederland? Help ons door een online vragenlijst in te vullen.
https://invite.aroundyouresearch.com/invite/Cs-3i4p8Q

Het invullen van de enquete duurt enkele minuten en het zou mijn onderzoek enorm helpen.

By Sigrid Troelstra

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op