Hoi! Ik ben Cherlyn, 21 jaar oud en woonachtig in Enschede. Ik studeer aan het ROC van Twente de Maere en volg de opleiding “Ruimtelijke vormgever productpresentatie en communicatie”. Zoals de opleiding al omschrijft, ben ik veel bezig met het ruimtelijk vormgeven en inrichten van stands en interieur van kamers.

Naast mijn studie heb ik passie voor Miss verkiezingen, fitness en mode. Naast deze passies heb ik een andere grote liefde en dat is muziek festivals. ASN Online heeft mij benaderd of ik leuke outdoor festival reportages wilde maken en dat leek me heel erg leuk. Het is ook mijn voornemen om jullie in zomer mee te nemen naar de leukste festivals in de Benelux!

Wat ik persoonlijk leuk vind aan festivals is het publiek, het feestgedruis in de openlucht, de sfeer, het zonnetje en natuurlijk de heerlijke beats die er gedraaid worden. Elk festival is voor mij weer nieuwe ervaring en dat maak ik gelukkig mee met mijn vrienden. Iedereen wordt geaccepteerd door het gezellige publiek, niemand wordt anders behandeld en er zijn alleen liefhebbers bij elkaar. Mijn ervaring is dat je makkelijk contact maakt met mensen en zelfs nieuwe vrienden.

Een van mijn mooiste herinneringen van vorig jaar is zonder twijfel…Mysteryland!
mysteryland 2015

Wat ik deze zomer samen met ASN Online laat zien: veel selfies met leuke bezoekers, vlogs op het festival, hippe festival outfits en niet te vergeten de leukste nieuwtjes op festival gebied! Ben ik iets vergeten?

Je kan de live reportages volgen, die ik maak op Insta en natuurlijk op Facebook.

Je mag mij volgen op:
Instagram: CherlynvDalm
Facebook: Cherlyn van Dalm

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op