Hoi! Ik ben Jani, 27 jaar oud en wonende in Almere, maar reis ik veel op en neer naar mijn vriend in Eindhoven. Ik studeer bijna af aan de Hogeschool van Amsterdam, opleiding Communicatie & Multimedia Design. Zoals de opleiding het al zegt ben ik veel bezig met communicatie (voornamelijk Social Media), digitale media en vormgeving. Naast mijn studie heb ik passie voor fotografie en mode en blog ik daarover onder de naam ‘The Black and Grey’. Naast deze passies heb ik ook grote liefde voor festivals.

ASN Online heeft mij benaderd of ik live reportages wil maken en daarom neem ik jullie deze zomer mee naar de leukste muziek festivals in de Benelux! Wat ik zo leuk aan festivals vind is het gevoel dat een festival mij geeft. Elk festival is voor mij uniek op zijn eigen manier en ieder festival neemt mij daarin in mee. En nog het gekste is dat je op die dag even iemand anders kan zijn of juist jezelf. Een gevoel van vrijheid, eenheid en heel veel liefde van mensen om je heen. Op zo een dag laat ik mij meestal gaan en vergeet ik alle zorgen om mij heen samen met alle andere festivalgangers die zich daar bevindt. Dit zijn een aantal mooie en onvergetelijke momenten waar ik nog steeds zo blij van wordt!

01_moments

(Afbeelding 1: Foto 1+2 = Sensation White ‘12, foto 3+4 = Dirty Dutch ’12, foto 5 = Pacha Festival ’13, foto 6 = Extrema Outdoor ’13, foto 7+8 = PITCH, foto 9 = Holy Festival ’13.

02_moments

Afbeelding 2: Foto 1 = Mysteryland ’13, foto 2+3 = VOLT ’13, foto 4 = PITCH ’14, foto 5 = Sziget, 14, foto 6 = Tomorrowland ’14, Foto 7= Pinkpop ’15, foto 8+9 = PITCH ’15)

Wat ik deze zomer samen met ASN Online laat zien zijn een tal foto’s van gezelligheid, gekheid, heel veel liefde, heel veel selfies en facebombs! En niet te vergeten mijn festival outfits! Ben ik iets vergeten? Wat zouden jullie nog heel graag willen zien? Laat het mij even weten en kan ik niet wachten om deze momenten samen met jullie te delen! Ik ben erg blij om dit mee te mogen maken en tot snel! Je kan de live reportages die ik maak vinden op Insta en natuurlijk op Facebook. Je mag mij volgen op Instagram: theblackandgrey en blog.

By Jani (theblackandgrey)

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op