Gisteren had ik al even sfeer kunnen proeven aan Paaspop en vandaag leek het mij leuk om nieuwe vrienden te maken op het festivalterrein. Ik had mijn telefoon meegenomen om gelijk een foto of selfie te maken.

selfie-verslag-paaspop-1

Selfie #1: We kwamen Meie tegen bij het Gerson Main optreden. We vroegen of ze het leuk zou vinden om deel uit te maken van onze reportage en ze kwam niet alleen op de foto maar met al haar vriendinnen; een all-in package. Ze werd door haar vriendinnen in de post getagd met de opmerking nu wordt ze bekend in Azië. Hierbij haar 3 minutes of fame niet in Azië maar in de Benelux 🙂

Selfies-maken-op-paaspop-2

Selfie #2: Yiew lun en ik kwamen erachter dat we niet zoveel Aziaten hadden gezien op Paaspop. We kwamen op het briljante idee om spot de Asian te spelen en na een minuut moesten we helaas opgeven en hadden we alleen elkaar gespot! We hebben hier wel een geweldige selfie aan overgehouden.

Selfies-maken-op-paaspop-3

Selfie #3: Dit meisje zou samen met een vriend (wij noemen geen namen…Tommy) op de foto gaan maar op het moment supreme durfde hij niet gelukkig durfde zij nog wel op de foto. Zoals je kan zien scheen het zonnetje maar niet fel genoeg om de zonnebril op te doen 🙂

Selfies-maken-op-paaspop-4

Selfie #4: Schorem – Haarsnijders en barbiers waren helemaal uit Rotterdam gekomen naar Schijndel om de volle drie dagen te scheren en haar te snijden. Uiteraard wilden de heren even hun werk onderbreken om op de foto te gaan…en mij over te halen om ook mijn haar een frisse look te geven en uiteraard ben ik hiervoor bezweken.

Selfies-maken-op-paaspop-5

Selfie #5: Ze sprak geen woord Nederlands maar vond het geen bezwaar nadat wij het in het Engels hadden uitgelegd om met ons op de foto te gaan. Haar partner wilde liever samen met haar op de foto en dat is voor ons ook geen bezwaar.
Selfies-maken-op-paaspop-6

Selfie #6: Dit was misschien wel het leukste selfie moment van mijn hele reportage. De bandleden (Angela Chan & Philip Unciano) van Slamboree besloten na hun show nog een after party te doen op het festivalterrein en waar kan je Aziaten vinden die nog even willen feesten…juist bij de Karaoke tent. Zonder te vragen hebben ze zo Aziatisch mogelijk geposeerd 🙂

Selfies-maken-op-paaspop-7

Selfie #7: Deze jongens vroegen ons weten jullie welke culturele achtergrond wij hebben. zonder twijfelen zeiden we “INDONESIË”, de jongen links was 1/4 Indonesisch en de jongen rechts volbloed.

Selfies-maken-op-paaspop-8

Selfie #8: We kwamen Steven tegen backstage bij de Encore-On-Tour show in de Roxy. Hij was mee samen met de host van de show en kwam hem even supporten natuurlijk stond hij ervoor open om op de foto te gaan.

Selfies-maken-op-paaspop-9

Selfie #9: We kwamen Angala backstage tegen bij de Encore-On-Tour show in de Roxy. Ik vertelde haar dat ik tot nu toe nog niet succesvol was in het vinden van leuke mensen voor onze Live Reportage en natuurlijk stond ze ervoor open om deel uit te maken van onze live reportage.

Selfies-maken-op-paaspop-10

Selfie #10: We kwamen Ray tegen bij de Encore-On-Tour show in de Roxy. Hij had het erg naar zijn zin en vond het niet erg om even te stoppen met dansen om op de foto te gaan. Hij bleek dezelfde roots te hebben als ik en dat is altijd fijn!

Selfies-maken-op-paaspop-11

Selfie #11: Taylor (Mtchell) was de host / MC van de Envore-On-Tour show in de Roxy. Tijdens de show nam hij even de tijd om met ons op de foto te gaan…deze man een held!

Dit was ons selfieverslag van Paaspop. Mocht je benieuwd zijn naar de volledige live reportage. Lees deze dan terug op Facebook (www.facebook.com/asnonline) of Instagram (www.instagram.com/asn_online).

By Melvin (@0melvin)

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op