Voor de derde editie van Food Truck Festival TREK is het reizende openluchtrestaurant op zoek naar talent. De sfeer van het festival zou niet compleet zijn zonder de (regionale) acts die elk jaar voor veel bekijks zorgen. TREK roept alle creatieve dansacts, singer-songwriters, kleinkunstenaars, theateracts en bandjes (semi-akoestisch) op om zich aan te melden.

Dit jaar krijgen de artiesten de kans om op de nieuwste locatie hun kunsten te vertonen. Eindhoven is deze editie namelijk toegevoegd aan het programma. “Mijn gasten zullen zich nooit vervelen met de vele unieke act. Als BurgeRmeester ben ik trots dat we lokaal talent de kans kunnen geven om hun talenten aan een breed publiek te tonen”, aldus de BurgeRmeester van TREK. Acts die de kans willen krijgen om op een groot evenement hun talenten onder de aandacht te brengen, kunnen zich aanmelden via de website: http://www.festival-trek.nl/inschrijven-cultuur-talent/.

Food Truck Festival TREK
Food Truck Festival TREK tovert parken om tot een groot & gezellig openlucht restaurant met tientallen mobiele keukentjes waarbij eten, drinken, live muziek en kleinkunst worden gecombineerd. Het festival wordt geleid door de ‘BurgeRmeester van Trek.’ Het festival is gratis toegankelijk. Er wordt wel een vergoeding gevraagd voor een milieuvriendelijk hard-plastic festival TREK glas. Bij de eerste bestelling betalen bezoekers hiervoor een eenmalige bijdrage van € 2,50 waarna het festival ‘glas’ bij iedere bestelling af kan worden gegeven aan de bar voor een ‘nieuw’ exemplaar bij het volgende drankje. Er is geen statiegeld van toepassing op dit glaswerk.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op