Eurosonic is het eerste festival van het jaar en vind plaats in het hoge noorden. Wij hadden besloten een live verslag te schrijven van dit veelzijdige muziekfestival.  In plaats van een uitgebreid verslag leek het ons leuk om selfies te maken met de leukste bezoekers die wij tegenkwamen.

eurosonic noorderslag selfie 1

@pyfam (rechts) was de eerste selfie van de avond. Ze had nog nooit van ons gehoord en inmiddels volgt ze ons op Instagram 🙂

eurosonic noorderslag selfie 2

We kwamen haar tegen bij de Jack Daniels stage. We moesten benadruken dat we met haar een selfie wilde maken, omdat we op zoek waren naar de leukste Aziaten op Eurosonic Noorderslag en daar was niks van gelogen 😉

eurosonic noorderslag selfie 3

We kwamen deze hippe kerel met een flitsende sjaal op de grote markt tegen naast de Eurosonic Air. Hij vond het geen probleem om te poseren voor een selfie en vond het leuk dat hij gevraagd werd.

eurosonic noorderslag selfie 4

@wing.yi (rechts) was de eerste persoon die wij tegenkwamen die ons kende. Altijd leuk om te horen dat ze zelfs in Groningen van ASN hebben gehoord.  Ze vond het grappig om haar foto terug te zien op onze Instagram account.

eurosonic noorderslag selfie 5

We kwamen @gyokretz (rechts) tegen bij het concert van Gerson Main. Hij was zelf een muzikant en was bevriend met Gerson. We vroegen of hij deel uit wilde maken van onze live reportage en stemde toe. Peace out!

eurosonic noorderslag selfie 6

Ook deze jongen kwamen we tegen bij de show van Gerson Main. Hij had het zo naar zin dat hij zelf al dansend de selfie nam…begrijpelijk want ook wij konden niet stil blijven staan.

eurosonic noorderslag selfie 7

We hadden deze foto geplaatst op instagram en binnen no-tim werd @andrewraull getagd in de foto. @jt8888888 vond hem er gangster uitzien…daar hebben wij niks op aan te vullen!

eurosonic noorderslag selfie 8

Niet iedereen kon onze reportage waarderen… dit meisje voelde zich niet Aziatisch ondanks haar roots. Toch ontvangt ze van ons onvoorwaardelijke ASN liefde 🙂

eurosonic noorderslag selfie 9

Toevallig bij de foodcourt kwamen we @sinaaseppl tegen die ook samen met Gerson en @Gyokretz naar Noorderslag is gekomen. Ook hij vond het tof om deel uit te maken van onze live reportage…Peace!

eurosonic noorderslag selfie 10

Tijdens de afterparty van Eurosonic kwamen we @takchinlam in de Three Sisters tegen. Tak Chin was speciaal voor een sportwedstrijd naar Groningen gekomen en besloot de avond ervoor een drankje te doen en werd verrast met live acts.

eurosonic noorderslag selfie 11

We kwamen haar ook tegen bij een after party in de Three Sisters. Ze was zo vrolijk we moesten haar gewoon op de foto hebben en ze had er geen probleem mee om te stoppen met dansen om samen met ons een foto te maken.

eurosonic noorderslag selfie 12

We kwamen @sms_gersON aan het einde van de avond tegen. Hij had via zijn vrienden gehoord van onze live reportage en vond het jammer dat alleen aziaten op de foto stonden. Hij stond erop dat zijn selfie ook geplaatst werd voor de diversiteit van onze reportage. Nou Gerson bij deze 😉

Wil je alle foto’s van onze live reportage bekijken. Kijk dan op www.instagram.com/asn_online of kijk op onze website www.asn-online.nl.

By Melvin (@0melvin)

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op