Op FB hebben we het al bekend gemaakt en hier kan je meer informatie erover lezen.

FM kan natuurlijk niet ontbreken op ADE! Zij hebben New Amsterdam zover gevonden op het event voor hun te regelen en zij zullen hier natuurlijk aanwezig zijn als hoofdact. De avond begint om 22:00 en zal om 02:00 eindigen. Tussen 23:00-01:30 gaan ze meer dan 60 minuten optreden en wanneer dat verklappen ze nog niet.

Wat houdt de Meet & Greet in. Om 9 uur wordt op een nog onbekende locatie in Amsterdam een Meet & Greet gehouden. Waarbij je even kan “hangen” met de jongens, hun vragen stellen en natuurlijk een SELFIE met ze maken. Er zijn professionele fotografen aanwezig die een foto in goede kwaliteit voor jou maken.

Wat moet je doen? Laat een leuke comment achter op de ASN Online post:
Meet & Greet winactie van FM

Veel succes! Mochten we je niet zijn bij de Meet & Greet dan zien we jullie hopelijk op het ADE feest!

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op