Ben jij ook zo dol op Festivals? Wij weten dat steeds meer Aziaten naar festivals gaan en vonden het leuk om hier iets leuks mee te doen!

WIN! Twee toegangstickets voor ENCORE Festival! In samenwerking met Encore Amsterdam mogen wij twee mensen uitkiezen voor geweldige kaarten t.w.v. 47 euro (incl. fees) per stuk! Het enige wat je hoeft te doen…

1. LIKE ASN Online
2. LIKE & TAG jouw vriend/vriendin in dit bericht

De zomer wordt dit jaar nog leuker want ENCORE, Holland’s home of hiphop and R&B, keert terug met een eigen festival op de NDSM-werf in Amsterdam! Geheel in de stijl en sfeer van de wekelijkse clubnacht in de Melkweg, kun je een hele zomerdag keihard losgaan op de beste hiphop en R&B. Op 30 augustus kan je helemaal los gaan!

Op Encore Festival stonden eerder artiesten als Kid Ink, Pusha T, Vic Mensa, Ty Dolla $ign, DJ Jazzy Jeff, Adje en Pink Oculus. Dit jaar zijn er shows van o.a. Rae Sremmurd, A$AP Ferg, DJ Mustard, Tory Lanez, Eric Bellinger, Mr. Carmack, Cho en vele anderen. Koop je kaarten alleen via de bekende vvk adressen als Ticketmaster Nederland en Melkweg. Andere partijen die tickets aanbieden zijn mogelijk doorverkopers die te veel geld vragen. Veel plezier op 30 augustus bij Encore Festival.

Bekijk hier de teaser! Kunnen ze dat dit jaar overtreffen denk je?

De minimum leeftijd om het festival te bezoeken is 16 jaar maar om alcohol te krijgen moet je 18 jaar en ouder zijn. De tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.

Voor deze winactie zijn onze actievoorwaarden WIN van kracht.

Update 25/08:
De winnaar van de winactie is Carla Ho

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op