Dag 3. Wakker worden. Dat is normaal al moeilijk maar vandaag… Even douchen dan maar. De rij bij de douche was lang maar wel de moeite waard. Lekker douchen om weer fris en fruitig aan de derde dag te beginnen. Sommige mensen die de douches uitdruppelde waren misschien wel schoon maar ze zagen er niet veel frisser uit dan toen ze de douche ingingen.20150822_TTSHOOTS_LowLands2015_Camping-1

De zon scheen weer volop. Als je zin had om de zonnegroet te doen dan kon dat. Er werd namelijk om 10,00 uur yoga-les gegeven in het gedeelte waar ook de sauna was. Om daar te komen kon je een bootje nemen die de grote vijver overstak zodat je in een apart gedeelte jezelf kon revitaliseren. Degenen die daar niet voor kozen kropen langzaam hun tent uit, die natuurlijk veel te warm was geworden door de zon. Sommigen hadden het luchtbed uit de tent gehaald om vervolgens buiten verder te slapen. 20150822_TTSHOOTS_LowLands2015_luchtbed-1

Terwijl we naar het terrein liepen zagen we de karretjes weer volgeladen met ingepakte tassen en tenten die in tassen waren gepropt. Alles was natuurlijk veel minder netjes ingepakt dan hoe het hier aankwam. Mensen die vandaag vertrekken ruimen hun spullen op zodat ze in de avond meteen naar huis kunnen. Een grote groep gaat pas maandagochtend terug en blijven nog een energieke zomerse nacht kamperen op het Lowlands terrein.
Op het festivalterrein lagen de grasvelden weer vol met chillende mensen. 20150823_TTSHOOTS_LowLands2015_Grass-1We hadden allemaal een beetje last van een langzame start. Koffie en croissants werden naar binnen gewerkt en om 13.00 stonden wij bij Bear’s Den. Een Londense band met mannen met baarden. Ze speelde heerlijke warme muziek waar je kippenvel van krijgt, deze band is relatief nog onbekend maar dat zal niet lang meer duren. Echt weer iets voor Lowlands om zulke opkomende talenten te programmeren. Hoe dan ook, dit was perfect om de zondag mee te beginnen.20150822_TTSHOOTS_LowLands2015_Picture-120150822_TTSHOOTS_LowLands2015_MelvinDylan-1

Even later stonden we bij Kenny B die voorafgaand aan zijn hit Parijs, iedereen liet meeswingen op zijn Surinaamse reggae muziek, de zomerse sfeer was compleet. Een andere verrassing was Twenty One Pilot’s een rockband uit Amerika en zij hadden de tent vol-le-dig op zijn kop gezet! Met een drumstel midden in het publiek en de nodige acrobatiek was iedereen op slag fan.
Passenger daarentegen was rustig en zorgde voor menig wat tranen in het publiek en maar door zijn sarcastische humor tussendoor werd er ook gelachen.

Kendrick Lamar en Major Lazor zorgden als de twee laatste grote acts voor complete chaos. Stil staan was geen optie meer en er werd kei-hard gedanst.

TTSHOOTS_LowLands2015_MajorLazerTTSHOOTS_LowLands2015_KendrickLamar

Na afloop stroomde de tent en het Lowlands terrein leeg. De menigte liep als één geheel over de paden en zongen en lachtten nog heel wat af. Lowlands 2015 zit erop. Jarenlang bekend als een epic evenement met een dikke line-up, gezellige mensen en een supergezellige sfeer.. En dat kunnen wij beamen!
Volgend jaar moet je er ook zeker bij zijn! Tot volgend jaar ! From #ll15 to #ll16 !

TTSHOOTS_LowLands2015_Crowd

20150823_TTSHOOTS_LowLands2015_Saxo-1

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op