Heb je dat weleens? Je dacht dat die date zo goed ging, maar hij belt je nooit meer terug. Hoe komt dat nou? Ik heb het voor je onderzocht door een aantal mannen te ondervragen, want ik wil graag weten wat vrouwen verkeerd kunnen doen. Hieronder een handige checklist van de meeste fouten die vrouwen doen.

De man betaalt

“Als een echte gentleman zal ik uiteraard betalen, maar ze moet het toch niet verwachten. Als ze even de “check-dance” doet dan stel ik het zeer op prijs.”

“Een eerste date dan moet een man betalen. Punt uit. Het staat niet mannelijk als een vrouw betaalt.”

“50/50 is niet raar, maar dan lijkt het al niet meer op een date. Alsof wij gewoon vrienden zijn.”

Tip: Laat de man dus betalen, maar probeer wel over te komen alsof je wil betalen. Als hij zegt: “Wij delen de rekening” dan betekent het waarschijnlijk al geen date meer.

Vragen over zijn bezittingen of geld

Zij keek naar zijn horloge en vroeg: “Is die echt?”

“Dit heeft een vrouw een keer aan mij gevraagd tijdens de eerste date.”

“Een vrouw moet nooit beginnen over hoe veel ik verdien, in welke auto ik rijd of wat voor soort huis ik heb.”

Een enorme afknapper dus, want je moet nooit over zijn geld of bezittingen beginnen. Ben je toch nieuwsgierig naar zijn horloge? Geef dan gewoon een compliment zoals: “Wat staat jouw horloge je leuk!”

Verwacht niet zo veel

“Het is zonde van de tijd om ergens te gaan eten als het bijvoorbeeld uiteindelijk geen match is. Het is veel leuker om ergens iets causual te doen bijvoorbeeld een ijsje eten of ergens wat gaan drinken. Zo kan je makkelijk peilen of er nog een tweede kan komen en dan is een etentje perfect voor een tweede date. Maar het is lastig te bepalen, een leuke date kan ook ergens chillen in het park, een festival of concert bezoeken. Het maakt eigenlijk niet uit zolang zij het maar waard is.”

Zoenen of niet? Verder dan zoenen?

“Een man verwacht eigenlijk wel een zoentje. Als het klikt tenminste.”

“Of wij verder gaan dan zoenen dat hangt er van af. Meestal voel je aan de sfeer en de stemming van de vrouw of ze verder wil. Dus dat is moeilijk te zeggen.”

Niet op je telefoon zitten

“Bij het begin van de date legt ze haar telefoon tevoorschijn alsof het doodnormaal is en ze reageert doodleuk op elke WhatsApp berichtje. Dit betekend meteen voor mij dat zij geen interesse in mij heeft. Niet leuk dus.”

Zeur niet / Ex-talk

“Praat niet over je ex en zeur niet over hoe saai je werk is.”

“Het kan niet als een vrouw over haar ex praat. Het kan al helemaal niet als zij iets over mijn ex vraagt. Dat is niet goed.”

Yukieblog: Top 10 things to do in Thailand

Bekijk Yukie’s vlog en haar andere blog’s op: Yukieblog.nl

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op