Gedumpt worden is misschien wel het meest pijnlijke in een relatie. maar een dag voor jouw bruiloft gedumpt worden is misschien nog wel pijnlijker.

Een 22-jarige meisje uit China zou trouwen met haar vriend en toen gebeurde hetgeen niemand had verwacht. Haar vriend dumpte op de dag voor haar bruiloft en besloot om een dag voor hun bruiloft met een ander te trouwen. Het meisje wilde op dat moment een einde aan haar leven maken omdat ze teveel liefdesverdriet had. Ze besloot om uit het raam te hangen van haar appartement (op de 7e verdieping) met haar beide benen over de rand. In haar gedachten had ze al besloten om te springen aangezien haar leven niet hetzelfde meer zou zijn zonder haar vriend.

bruid pleegt bijna zelfmoord

Gelukkig was er een rescue team van kennis en geliefden die het arme meisje gered hebben. Ze zijn naar het appartement gegaan om haar te redden en hebben haar naar binnen kunnen trekken.

Benieuwd hoe dit eruit zag? Bekijk nu de video:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op