De irritante uitspraken die mensen maken over je single life zijn NIET LEUK, want waarom bemoeien mensen zich er mee. Weet je niet hoe je deze happy-in-a-relationship-person moet beantwoorden? Ik geef je een aantal voorbeelden.

 1. “Waarom ben je nog single?”

“Waarom heb jij een vriend?”

 

2. “Ga je weleens uit?”

“Ja, elk weekend, maar in de kroeg vind je hem niet hoor.”

 

3. “Heb je al een vriendje?”

“Ja, die is onderweg… in mijn dromen.”

 

4. “Maar hoe dan.. Je bent zo leuk”

“Ja, te leuk misschien!”

 

5. “Je moet niet op zoek gaan. Het komt vanzelf wel op je pad. Kijk maar bij mij.”

“Waar dan? Uit de lucht gevallen zeker.”

 

6. “Hey, niet zo kieskeurig zijn”

“Ik koop toch geen nieuwe designer tas.”

 

7. “Voel je je dan niet alleen?”

“Mijn kat is er altijd voor mij.”

 

8. “Ik zal maar lekker van genieten als ik jou was.”

“Je hebt helemaal gelijk. Heerlijk een fles wijn helemaal voor mijzelf.”

 

9. “Mannen zijn hoofdpijn”

“Ja, en nu heb ik hoofdpijn omdat ik geen vriend heb.”

 

10. “Ik zou willen dat ik weer single was.”

“Dat is niet zo moeilijk.”

 

Hey, jij daar! Wat leuk dat je op mijn blog bent. Mijn naam is Yukie. Dit is mijn blog waar ik over van alles schrijf, zoals liefde, lifestyle, shoppen en vakanties. Wil je meer over mij weten? Check dan mijn “about me” pagina. Veel leesplezier!

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op