Ben jij ook zo dol op live muziek? De winactie van deze week is erg bijzonder!

WIN! 2×1 KAART voor Amsterdam LIVE ON STAGE Festival a.s. zaterdag 25 juli! In samenwerking met LIVE ON STAGE mogen wij twee mensen uitkiezen die op kosten van ons naar het festival mogen (een regulier ticket kost 36 euro per stuk)! Het enige wat je hoeft te doen…

1. LIKE ASN Online
2. Een mail sturen naar info@asn-online.nl of een bericht via social media (tweet naar @asnonline, tag ons op instagram @asn_online of laat een berichtje achter via Facebook)

Everything is set for another crazy edition of Amsterdam Live On Stage Festival. This year’s edition will be held on the 25th of July. For the second time we will strike down on Sportpark Riekerhaven where you will find a live cultural, live culinary and especially a live music festival.

Voor deze winactie zijn onze actievoorwaarden WIN van kracht.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op