Vorig jaar was ik voor het eerst naar Tik Tak Festival geweest en vandaag mocht ik als pers aanwezig zijn op hét Eclectische festival in Amsterdam. Als je je afvraagt wat Ecletische muziek is dan moet je denken aan een mix van Eclectic House, Urban, Dubstep, Moombahton & Trap muziek.

Mijn opdracht voor vandaag was om zoveel mogelijk selfies te maken met de leukste en gezelligste bezoeks, de sfeer proeven van het populaire festival en zoveel mogelijk acts te zien. Vorig jaar had ik gezien dat ik veel bekende tegenkwam van de Asian Parties en het leek ons leuk om dit ook in een event report vast te leggen.

tik-tak-poster-web

 

Het programma was net als vorig jaar indrukwekkend. Naast de DJ’s bekend van de TIK TAK feesten (Yellow Claw, Dirtcaps, Sem Vox, Dyna, Girls Love DJ’s, Childsplay en anderen) waren er ook headliners als A Trak (bekend van Barbara Streisand), Carnage, Deorro, DVBBS (bekend van Tsunami) en natuurlijk #2 DJ-duo van de wereld Dimitri Vegas & Like Mike. We hadden ons schema gemaakt welke acts wij wilden zien, wanneer we pauze wilden nemen en ik had via Facebook aangekondigd dat we aanwezig waren op Tik Tak:

Fb-aankondiging

Van alle foto’s die van mij gemaakt zijn werd uitgerekend deze op Facebook gezet. Ik keek tegen de zon in en het was niet mijn beste foto. Gelukkig was het effect hiervan wel zichtbaar…onze doelgroep wist dat wij aanwezig waren op Tik Tak. Met de heerlijke deuntjes op de achtergrond ben ik op zoek gegaan naar de leukste bezoekers op het festival.

Benieuwd naar het Insta-verslag? Klik dan hier voor Part 2!

 

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op