Een armloze Chinese man, Wo Guo (45), uit de Chinese stad Xiantao (provincie: Hubei) is aangehouden door de politie nadat hij probeerde een routinecontrole te ontwijken. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De politie heeft de man verzocht om nooit meer een auto te besturen omdat hij een gevaar is voor zichzelf en voor andere weggebruikers.

De 45-jarige Guo was een ervaren bestuurder en heeft in zijn leven al 100.000 kilometer gereden. Gio gebruikte twee van de zijn tenen aan zijn linkervoet om te sturen, zijn rechtervoet om gas te geven en te remmen.

In zijn dagelijkse leven een bestuurder
Guo is ten einde raad en weet niet wat hij moet doen zonder te kunnen autorijden. Zijn werk als bezorger wordt door deze ontheffing onmogelijk en zelf vind hij rijden in een automaat niet lastig. Een vriend van hem heeft hem rijles gegeven en binnen een week had hij het onder de knie. Autorijden doet hij wel stiekem, want hij kan geen rijbewijs krijgen met zijn handicap. Guo raakte op 7-jarige leeftijd zijn armen kwijt nadat hij tijdens het maaien van het gras een elektrische prikkeldraad had geraakt.eraakt met zijn zeis, zo meldt de website.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op