Bel bundels worden steeds kleiner en soms is het handig om iemand even te bellen. Al enkele dagen is het mogelijk voor Android gebruikers om te bellen via Whatsapp (als diegene ook de mogelijkheid heeft om te te bellen).

In de laatste WhatsApp update (2.12.5) verandert je Whatsapp scherm en verschijnen er 3 tabjes: oproepen, chats en contacten. iPhone gebruikers wees niet bang…over enkele weken komen jullie ook aan de beurt! Dat heeft de medeoprichter van Whatsapp tijdens de Facebook F8 conferentie bekend gemaakt.

whatsapp kan je nu ook bellen

Update 23/4:
WhatsApp heeft in een nieuwe app-update voor de iPhone Bellen toegevoegd aan de functionaliteiten. Het is dus vanaf nu mogelijk om iedereen te bellen!

Let op! Zorg wel dat je op een WIFI aangesloten zit, want volgens Android Planet kost een minuut bellen ongeveer 250kb (Skype en Facetime gebruiken nog meer data).

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op