Een korte tijd geleden hadden we een artikel over een jaloerse ex en huidige vriendin die beide in een rivier sprongen om te kijken voor wie de man zou kiezen. Nu hebben we een man die niet weet wat hij ziet bij zijn eerste ontmoeting met de bruid en voor het water kiest!

De 33 Kang Hu had zijn bruid nog nooit ontmoet, maar toen hij de 30 jarige Na Sung voor het huwelijksceremonie ontmoette wist hij 1 ding zeker, wegwezen hier! Hij zou tegen de bruid zijn excuus hebben aangeboden en tegen haar hebben gezegd dat ze “te lelijk” was.

Het schijnt dat de beste man een erg bepaalde smaak heeft voor vrouwen en dat hij bang was dat zijn “bride to be” zijn reputatie zou schaden. De enige manier die hij kon bedenken om onder het huwelijk uit te komen was zichzelf verdrinken. Na een paar uur langs de wal te hebben gelopen is hij er in gesprongen om zichzelf van het leven te beroven.

Omstanders waarschuwde de politie en die hebben hem uit het water gekregen. De beste man is er weer helemaal boven op gekomen. Het is alleen onduidelijk of de man onder zijn lot vandaan is gekomen of alsnog getrouwd word met Na Sung.

k

Heb jij wel eens een totaal mislukte blind date of speed date gehad? Zo ja, hoe heb je dit afgehandeld? Laat het ons weten, we zijn erg benieuwd naar jullie leuke verhalen!

Bron:Mirror.co.uk

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op