Een van de meest spannende titels is aangekondigd op de recente Hong Kong Filmart, Wong Jings 100ste film als regisseur, getiteld ‘The Invincible 12’.

De veteraan filmmaker regisseerde zijn eerste film, ‘Challenge of the Gamesters’ in 1981. Sindsdien is hij bezig geweest met het schrijven, regisseren en produceren van een groot aantal films, waaronder een aantal zeer succesvolle films zoals God of Gamblers, Royal Tramp and City Hunter.

Films van Wong Jing

Om zijn 100ste film als regisseur te vieren, gaat Wong ‘The Invincible 12’ produceren. Met een cast van 12 sterren, waarmee hij in het verleden samen heeft gewerkt. De acteurs hij overweegt zijn: Chow Yun Fat, Jackie Chan, Andy Lau, Huang Xiao Ming, Louis Koo, Nick Cheung, Ekin Cheng, Daniel Wu, Shawn Yue, Nicholas Tse en Tony Leung Ka Fai.

Wong stelt dat de film vol actie, vol met mooie mensen en een heleboel plezier voor het publiek zal zijn. Momenteel schrijft hij het script voor de film met een budget van HK $ 300.000.000. De opnames zullen starten in Juni 2016.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op