Japanse filmmakers maken de laatste jaren iedereen bekend met de wereld van anime, met zijn zwaartekracht tartende helden en-stad vernietigen gevechten. Brengen Japanners de verhalen naar live-action. Succesvolle live-action films van de Death Note en Gantz serie hebben geholpen de anime genre populair te worden in de afgelopen jaren, en de trend is nog steeds in beweging.

Regisseur Shinji Higuchi – vooral bekend om zijn bijzondere effecten werken aan de 90’s Gamera trilogie – bereidt zich voor om de tweedelige saga van ‘Attack on Titan’ brengen op grote scherm te brengen,waarvan de eerste deel volgend jaar word verwacht. De serie ‘Attack on Titan’ vindt plaats in een quasi-middeleeuwse wereld waarin reusachtige mensachtige wezens genaamd Titans verschijnen en het leven van gewone mensen bedreigen.

De mensheid enige hoop om te overleven zijn tiener soldaten, die zich verdedigen tegen Titans met krachtige grijphaken. Het eerste seizoen van de populaire show is momenteel beschikbaar op Netflix.

Eerste beelden van de live-action film

http://www.youtube.com/watch?v=6g1AXjdCaEA

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op