Wat zou jij doen als jouw huidige en ex-vriendin in de rivier zouden springen….wie zou jij redden? Dit was het dilemma waar een 20-jarige man, Wu,  uit het Chinese dorp (Ningbo) mee werd geconfronteerd. Zowel zijn huidige en ex-vriendin besloten om in de rivier te springen om erachter te komen om wie hij meer gaf.

Ze hadden afgesproken om de situatie uit te praten. De ex-vriendin bleef het koppel lastigvallen. Omstreeks 03:00 liep de situatie uit de hand en dreigde de ex-vriendin om de rivier in te springen. Wu’s nieuwe vriendin besloot erachteraan te springen om haar vriend te testen. De ex-vriendin zag dit als sein om nog dieper de rivier in te gaan, waardoor ze volledig vast kwam te zitten en een een vriend moest bellen om gered te worden.

Om 03:31 werd de politie en brandweer gebeld om het meisje te redden. Nadat het meisje gered was vroeg Wu aan zijn ex waarom hij haar na 4 maanden nog steeds bleef lastigvallen? “Omdat ik dat wil” antwoordde de ex-vriendin. Het is onbekend of de ex-vriendin het koppel nog steeds lastigvalt, maar alle drie zijn ongedeerd gebleven.

Gek genoeg is dit niet de eerste keer dat zo’n situatie is voorgevallen. Vier maanden geleden in Chongqing was een vrouw verdronken, nadat ze in de rivier was gesprongen om haar partner te redden (die op zijn beurt weer in de rivier was gesprongen om zijn ex te redden).

Bron: Shanghaiist / Modern Financial News / Chinanews

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op