Dit moesten we gewoon met jullie delen. Een erg geïrriteerde Thaïs model, Duangjai Phichitamphon, die klaagt over het gedrag van Chinese toeristen op de Koreaanse luchthaven. In het heetst van de strijd en barstend van woede neemt ze een video op van twee minuten waar ze miljoenen mensen mee heeft bereikt.

Duangjai die bekroond was tot Miss Maxim Top-10 (2013):

©hot.mthai.com

Heeft aardig wat aanhang gekregen op Social Media na haar video. Het fotomodel heeft nu meer dan 132.000 volgers op haar Facebook account. In Thaise media stond ze op de voorpagina met de tekst “Chinese toeristen beschamen opnieuw de Chinese bevolking”. In de video wordt het duidelijk dat de toeristen niet netjes in de rij kunnen wachten van de belastingteruggave maar door het voordringen een chaos hebben veroorzaakt.

We hebben de video met Engelse en Chinese ondertiteling gedeeld. Hiervoor willen we graag Pehree Mo bedanken:

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op