Wist je dat 12,5 jaar geleden een klein groepje studenten in Amsterdam dachten dat er ruimte was voor één plek waar alle Aziaten bij elkaar konden komen. Dit was voordat er Facebook, Twitter, Instagram en zelfs Hyves was! Ze hadden toen nog geen sponsors, bedrijven of zelfs startkapitaal alleen een visie en heel veel doorzettingsvermogen. Alles kwam uit eigen zak en moest zonder budget.

We hebben indertijd veel steun gekregen van: DJ Irwan (Irwan Kartosen), Very Azn (Reza Kartosen) en Asian News (Jason Chow & Sylvia Gao). Die hebben ons de weg gewezen binnen de Aziatische gemeenschap, ons geholpen met bekendheid te krijgen en nog steeds kunnen we op hun rekenen. Met veel vallen en opstaan hebben we onze weg gevonden.

Het is allemaal begonnen op 13 september 2003! We hadden toen twee evenementen georganiseerd in Amsterdam: ASN Basketball Tournament (van Hogendorphal) en Intro Party (Club Ministry). We dachten dat het leuk zou zijn om de foto’s van de twee evenementen te delen:

1920429_625843394156269_1235905557_n

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op