Wat een mijlpaal hebben we vandaag bereikt…12,5 jaar lang is ASN een belangrijk onderdeel geweest van ons leven. De vriendschappen, de gezelligheid en natuurlijk de plek waar de gehele community samenkomt om op de hoogte te zijn van het laatste evenement, foto’s terug te kijken of op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes.

Wij willen jullie ALLEMAAL bedanken voor de steun de afgelopen jaren. Wij hebben het voor jullie gedaan en jullie waardering is dé reden dat wij elke dag ons VOL inzetten om de grootste Aziatische community van Nederland te onderhouden. We hebben relaties zien starten, huwelijken, collega’s zien komen en gaan, vriendschappen en nog veel meer. We willen uiteraard het bestuur, onze crew en natuurlijk alle vrijwilligers de afgelopen jaren bedanken.

Hadden jullie onze 10 jaar Tribute video al gezien…we zullen deze snel updaten 😉

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op