Volgens verschillende Chinese media is Jaycee Chan volledig veranderd en na zijn vrijlating uit de gevangenis heeft hij van zijn vader (Jacky Chan) zelfs een knipbeurt gehad.

Jaycee Chan is veranderd en hij wil dit aan de wereld laten weten. De Hong Kong socialite had een foto geplaatst op Weibo waar zijn beroemde vader, Jackie Chan, zijn zoon een knipbeurt gaf. Jackie Chan is lachend te zien op de foto en Jaycee onthulde zijn frisse nieuwe look op de foto, die duizenden likes en comments kreeg van fans.

©thepaper.cn

Jaycee Chan (32) werd vorig jaar in Augustus 2014 opgepakt nadat de politie 100 gram marihuana in zijn Beijing villa hadden gevonden. Hij werd veroordeeld tot zes maanden gevangenisstraf voor het het beschikbaar stellen voor een plek waar marihuana gerookt kon worden. Volgens Oriental Daily News is dit de eerste keer dat Jaycee zijn vader heeft gezien aangezien hij druk bezig is met het promoten van zijn nieuwste film Dragon Blade.

“Ik had hem lang niet gezien. Ik heb het gevoel dat hij volwassener is geworden in de afgelopen zes maanden” zei Jackie Chan gisteren. “Het was fijn om weer als familie herenigd te zijn. We spraken tot diep in de nacht en we hebben bijna niet geslapen.”

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op