Wat hebben Sun Tzu, Garry Kasparov, Steve Jobs en Jose Mourinho met elkaar gemeen? Het zijn allemaal grootmeesters in het uitzetten van een strategie.

Voordat je het denkt, ik kom bij lange na niet in de buurt van deze mannen. Het zijn juist het soort mannen waar ik mijn inspiratie vandaan probeer te halen en hun gedachtegang probeer om te zetten naar hetgeen wat ik doe. Zij zijn een voorbeeld voor mijn werkwijze.

Want net zoals zoveel branches is het ook in mijn branche belangrijk dat je weet wat je aan het doen bent en waar je naartoe wilt gaan. Vaak denken mensen namelijk, je regelt een zaal, huurt een paar diskjockeys in, laat wat mensen promoten en klaar is Jim. Was het maar echt zo makkelijk. Maar nee, er komt meer bij kijken dan je zou denken. Zo moet je bijvoorbeeld altijd proberen te vernieuwen, maar ook weer niet te vernieuwend, zodat het publiek altijd begrijpt wat jouw bedoeling is. Je moet op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, muziek en clubs. Wetende wat en hoe de anderen het doen in jouw branche. De juiste visie hebben en deze visueel via posters, flyers, video’s en andere promotie middelen goed te kunnen weergeven. En dit is nog maar de topje van de ijsberg. Het lijkt bijna een echte baan, hoor ik je bijna zeggen.

En nu heb ik het alleen nog maar over de evenementen gehad. Maar Invazi doet meer en wilt meer. Wij zijn nu namelijk bezig om te laten zien dat we in deze koude kikkerlandje meer kunnen doen, dan wat momenteel gaande is. Zo ben ik met een grote groep jonge mensen bezig om visies van hen en mij om te toveren tot iets tastbaars. Iets wat niet perse moeilijk is, maar veel geduld en harde werk vereist. Wij zien onszelf in tegenstelling tot hoe anderen ons zien, niet als een Aziatische evenementenbureau. Sinds begin 2013 hebben we daarom express gas terug genomen van onze evenementen, om zodoende dit te kunnen bewerkstelligen. Waar wij in 2012 nog 16 verschillende soorten evenementen gaven, hebben wij in het jaar 2013 en 2014 per jaar maar 8 evenementen opgezet. Wij zijn namelijk al 2 jaar bezig aan de toekomst en zullen snel deze toekomst aan jullie voorstellen.

En wij hopen van harte dat we jullie snel kunnen verwelkomen in ons toekomst!

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op