Op zaterdag 21 februari verzorgt ASN voor de tweede keer een thema voor het populaire Hip-Hop concept Encore. het is een enorme eer om voor een organisatie die elke week een volle zaal heeft een Aziatisch thema te verzorgen. Het is een fijne samenwerking voor beide partijen. Encore krijgt elke keer een concept die klopt en dat echt verschillend is met een normale editie en ASN krijgt de kans om ook bekendheid te krijgen bij een bredere doelgroep.

Encore X ASN - One Nite In Japan

De vorige editie was “One Nite In Japan”> speciaal voor deze editie hadden we DJ Hokuto uit Japan overgevlogen, werden alle DJ’s ini het Japans geintroduceerd in het Japans door MC Jiro, werd er sushi & sake geserveerd, warme Taiyaki’s (een warme wafel in visvorm), samurai strijders, geisha’s en natuurlijk waren ook de DJ’s verkleed in Japanse stijl.

Encore x ASN: Chinese New Year Party flyer

De aankomende editie heeft een Chinees tintje. Dat weekend wordt Chinees nieuwjaar gevierd en in de Melkweg doen we dat nog even over. Samen met het hele team van Encore en ASN gaan we proberen om een zo leuk mogelijk thema verzorgen voor het Encore publiek. Er zal een leeuw zijn die op de maat van de muziek zal meedansen, een sit-down doet met het publiek, vuurwerk wordt er afgestoken, Alcoholische lychee shot bij de ingang, dim sum hapjes en nog veel meer.

Wij vinden het een leuke ontwikkeling dat we naast het promoten van Aziatische feesten ook Aziatische thema’s kunnen promoten. Om verwarring te voorkomen gaat het bij Encore X ASN slechts om een Aziatisch thema en is het geen Asian Party. Lijkt het je leuk om een Encore feest te bezoeken dan ben je natuurlijk welkom en hopelijk voel je je dan thuis tussen het Encore publiek.

Misschien tot zaterdag 21 februari. Heb je de vorige editie van Encore X ASN gemist? Kijk dan snel naar de 297 foto’s die zijn gemaakt door ASN & Encore:
encorexasn

-ASN Crew

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op