Heb jij je ooit afgevraagd hoe de Naruto personages er in real life uit zouden zien? In Japan, Maleisië, Singapore en Macau zullen er musicalvoorstellingen (ja, je leest het goed) zijn van de manga/animehit Naruto. Deze zullen in maart dit jaar starten en in juni eindigen. De musical zal gebaseerd zijn op de eerste 27 volumes van de gelijknamige manga.

Zingende en dansende ninja’s zijn misschien moeilijk voor te stellen, maar de foto’s van de castleden zien er veelbelovend uit. Wat vind jij van de live action Naruto-cast? Lijken ze op de bekende manga/animefiguren?

NARUTO_CHARACTERS

Naruto, Sasuke, Sakura, Gaaranaruto

naruu1

Kakashi, Zabuza, Hakunews_xlarge_naruto02

Kakashinarutoo3

Zabuza, Haku, Iruka, the Third Hokage
naruto22

Kabuto, Orochimaru, Jiraiya
Naruuu

naru2

Team 8: Ino, Shikamaru, Chouji; Team 10: Kiba, Shino, Hinatannn

nana1

nana2

Bronnen: SGCafe.com, Kotaku

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op