Een half ontblote man in Hangzhou werd geknield gespot buiten zijn flatgebouw, omdat hij zijn salaris aan het einde van de maand niet had gegeven aan zijn vrouw.

De man, met de naam Wang, zat geknield op een toetsenbord voor zijn appartement. Hij had een whiteboard om zijn nek die hij ook meerdere malen hard op zegt: “Sorry lieverd, ik was verkeerd! Vanaf nu zal ik mijn loon netjes afgeven.”.

Wang onmoette zijn vrouw in 2011. Ze begonnen met daten in Hangzhou en trouwde daar ook. Ondanks een aantal ruzies van tijd tot tijd was hun relatie niet slecht. Wang had slechts één klacht en dat was dat zijn vrouw hem steeds probeerde te controleren. De straf die voor buitenstaanders extreem lijkt was een vrij normale straf volgens Wang, dus wij op de redactie denken dat dit niet de eerste keer was dat het gebeurde.

Naakte man in Hangzhou smeekt zijn vrouw om vergiffenis nadat hij verzuimde om zijn salaris af te staan-2

Nadat het gesteld getrouwd was heeft Wang met zijn vrouw afgesproken om zijn salaris af te dragen aan het eind van elke maand zodat zij de financiën kon beheren. Hij gehoorzaamde dit plichtsgetrouw tot afgelopen December. Wang had geen salaris over te dragen aan zijn vrouw, omdat hij dit zelf al had uitgegeven. Zijn vrouw was hier niet tevreden over en na enkele maanden bedenktijd heeft ze besloten om hem uit het huis te zetten.

Wang was vastberaden dat het goed zou komen. Hij blijft knielen en “Het spijt me schat” schreeuwen totdat ze hem vergeeft. Wang heeft aangegeven om loyaal te blijven aan zijn methode en is bereid om het duizend keer te zeggen als ze hem niet thuis laat komen.

Naakte man in Hangzhou smeekt zijn vrouw om vergiffenis nadat hij verzuimde om zijn salaris af te staan-3

Het komt in China steeds vaker voor dat vrouwen de huishoudelijke financiën beheren. Sommige mannnen houden wat eigen geld opzij op een particuliere bankrekening ook wel “xiao jin ku” genoemd. Dit is iets waar Mevrouw Wang niet van gediend is.

Bron: Shanghaiist
Foto credits: Sohu

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op