Credits: Marie Claire August 2014

In Zuid-Korea proberen wanhopig mannen een ticket te winnen voor een handtekening sessie met Miss A’s Suzy, georganiseerd door maandverband merk ‘Lilian’. De mannen laten reviews achter over hun ervaring met de maandverband in de hoop gekozen te worden en hun droomvrouw te zien. Op internet wordt met verbazing gereageerd en kunnen mensen alleen maar lachen.

Enkele reviews

ID (Goed mens): Ik heb laatst een operatie gehad om mijn aambeien te verwijderen en was op zoek naar een maandverband. Ik vond toevallig ‘Lilian’ dat gepromoot wordt door Suzy en besloot deze merk uit te proberen. Deze merk loog niet toen ze zeiden dat het een maandverband was dat ‘ademt’. Deze maandverband vermindert de wrijving en gaf me ook nog eens een fris gevoel. Ik hou van ‘Lilian’!

ID (Mijn eerste Lilian): Ik ben een man maar ik heb altijd last gehad van incontinentie en was nerveus om naar de klas te gaan. Mijn zusje heeft me ‘Lilian’ aangeraden. Ik schaamde me ervoor en had het geweigerd maar ik had belangrijke lessen die ik moest volgen dus besloot ik het uit te proberen. Alles was gelukkig goed gegaan. Deze maandverband is glad en lekt niet. Het is niet eerlijk dat vrouwen alleen een maandverband kunnen gebruiken.

ID (Suzy ik wil je zien): Mijn vriendin heeft een gevoelige huid dus had ik dit als kado voor haar gekocht en ze vond ze goed. Ze zal vanaf nu deze merk gebruiken. We hebben nu gelukkig een betere relatie. Ik hoop meer producten van deze merk te zien.

ID (Mitte Ramen): Ik was op een date met mijn vriendin toen ze zei dat ze maandverband nodig had dus ik ging het voor haar halen. Ik wist dat Suzy ‘Lilian’s’ model was dus ik had het haar aangeraden, wetende dat ik Suzy kan vertrouwen. Ik was nieuwsgierig dus ik had haar gevraagd wat ze ervan vond en ze vond het goed. Ze zei dat ze het opnieuw gaat kopen..

ID (Helloㅋㅋㅋ): Ik was van mijn werk op weg naar huis toen mijn vriendin tegen me zei dat ze maandverband nodig had en mij dus vroeg om wat voor haar te kopen. Wat weet ik…. Ik had gewoon ‘Lilian’ gepakt. Het was niet het merk dat ze wilde maar ze heeft het gebruikt en zei dat het goed was. Ze overweegt nu van merk te veranderen.. ‘Lilian’ laat zien dat kwaliteit alles is voor een merk.

ID (Moon Hae Bong):  Ik was geïnteresseerd in dit merk omdat Suzy hun model was. Mannen kennen normaal gesproken deze merk niet maar ik wel vanwege Suzy. Ik denk dat het zachter en goedkoper is dan andere merken dus ik blijf deze merk steunen. Kies alstublieft mij voor de fan sign.

Bron: Netizenbuzz

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op