Best Asian Moves is een van de projecten waar wij als ASN aan terugdenken met veel trots. Het was een project dat té groot was voor ons om aan te pakken maar met stagiaires en inzet van crewleden die hier bijna fulltime mee bezig waren is het toch gelukt.

Het is toch leuk om vier jaar later dit interview terug te zien:

We zijn erg trots op iedereen die hieraan heeft meegewerkt en alle dansers natuurlijk! Special shout out naar: Jan Kooijman, de solo dansers en crew van de 1st Live Show bedanken (Anouar, Thipjula, Mediasta, JayD Barbosa, Mindy Stolk, You Mi Kim, Hoa Mai, Jay Mc Lovin, Girls Crew (Trang, Tuyet, Johanna), Soul Bastards, Juice & Chunks), De BAM Crew (Randy Widjaja, Fajar Symons, Daniel Wong, Michelle Tang, Puiking Tao, Tina Vo, Karina Hagafiona Monica (Moca), Marcos, Annie Nguyen, Phuong Dao, Thanja van Kaam, Binh-an Nguyen, Rijandie Nohtreya Sadikrama en meer), HMH Crew en iedereen die aanwezig was.

Bekijk de audities van de eerste Live Show:

GEEN REACTIES