Inwoners van Zhejiang Wenzhou kregen een traktatie afgelopen zondag, toen meer dan 100 vrouwen de vrieskou trotseerde. Gestript tot hun ondergoed maakt ze promotie voor de grote opening van een onlangs gerenoveerde bar.

striptease-promo3

De jonge dames begonnen hun promotionele activiteiten aan de ‘Renmin Road’ en vervolgden hun promotie in het ‘European City’ winkelgebied.

striptease-promo4

vervolgens gingen de meisjes naar de Wuma Street waar ze een eind maakten aan hun promotie stunt. Dat kwam goed uit want de temperatuur was gedaalt tot aan het vriespunt.

striptease-promo5

Bloot openbaar als een promotie-strategie is een “frisse” openbaring in China, en dit is niet zo vaal voorgekomen. De bareigenaar kan boetes van het Comité “ter bevordering van deugd en voorkoming van kwaad” verwachten. Dit zal de eigenaar niet zo erg vinden want de inwoners van Zheijang en de rest van de wereld zijn op de hoogte van grote opening af.

striptease-promo6

GEEN REACTIES