Een vliegtuig van Korean Air, klaar voor vertrek naar Seoul, moest in New York terugkeren nadat de chef van het cabinepersoneel ruzie had gekregen met de dochter van de president van de maatschappij.

De dochter had zich in de business class beklaagd over de manier waarop macadamia noten werden geserveerd in een zakje  in plaats van in een bakje. Volgens het persbericht van Korean Air reageerde de chef van het cabinepersoneel daarop met leugens.

Nadat het toestel was teruggeleid naar Seoul, werd de man snel van boord gezet. Dit zorgde voor veel vertraging en dat was genoeg reden om uitgebreid te verontschuldigen voor de gang van zaken. In Zuid-Koreaanse media was er afgelopen vrijdag volop kritiek op Cho Hyun-Ah, de dochter van de president.

Cho bekleedt een hoge functie als vicepresident van de luchtvaartmaatschappij. Het meningsverschil ontstond doordat het cabinepersoneel niet op de hoogte was van de procedure om nootjes uit te serveren in een bakje.

https://www.youtube.com/watch?v=6lI9LYaOLxA

GEEN REACTIES