Het zal je maar gebeuren je gaat uiteten en je verstopt je spullen in de achterbak. Als je terugkomt kom je erachter dat de dief jouw laptop, tablet, telefoon, camera en paspoort weg is.

De Aziatisch-Amerikaanse Kay Kitsune Wong uit Miami overkwam dit net voor de feestdagen en was er flink ziek van. Ze besloot om haar vakantie en haar plannen naar Europa niet op te geven en kwam met een unieke gofundme. Voor een kleine donatie van enkele dollars kan je dit arme meisje in nood helpen!

Wat krijg je ervoor terug? Kay beloofd een foto met handtekening op te sturen of een persoonlijke video. Ze heeft als doel gesteld om $1500 op te halen en op dit moment heeft ze binnen 8 uur al bijna $150 (10% van het totale doel) opgehaald:

gofundme kay kitsune wong

Denk je dat het Kay gaat lukken om binnen enkele weken het geld op te halen om haar spullen te vervangen?

GEEN REACTIES