Als je ooit The Fast & The Furious films hebt gezien en jezelf hebt afgevraagd of de over-de-top straatraces met dure auto’s niet belachelijk is? 13 Hong Kong racers zijn gearresteerd voor het illegaal racen. 12 high-powered, high-performance en zeer dure sportwagens zijn in beslag genomen.

13 Hongkongers arrested for drag racing luxury sports cars in Shenzhen

De 12 sportauto’s, waaronder Ferrari’s, Lamborghini’s en McLaren’s, werden betrapt op de snelweg buiten de stad Shenzhen in China. De voertuigen haalden een snelheid tot meer dan 250 kilometers per uur!

Alle verdachten die door de politie gearresteerd waren, waren mannen tussen 36 en 62 jaar. De mannen zeiden dat ze ervoor kozen om te racen in China omdat de wegen in Hong Kong te smal waren en de dat de boete voor straatraces ernstig worden bestraft. Ze denken dat de sancties in Shenzhen milder zijn. Voor nu, gaan hun luxe auto’s nergens heen.

GEEN REACTIES