De Naruto manga series die we jarenlang kennen en hebben gevolgd, gaat stoppen. Weekly Shounen Jump magazine, gaat aankomende maandag 10 november dan officieel de laatste issue uitbrengen en we zijn hier op de redactie diep bedroefd.

Maar dat houdt gelukkig niet in dat helemaal het einde is.

Volgens de geestelijke vader Masashi Kishimoto gaat hij aan het werk aan een nieuwe Naruto manga series. die hij momenteel gewoon simpelweg “Naruto” heeft genoemd. En het zal hoogstwaarschijnlijk rond de lente van 2015 tot leven moeten komen, volgens een uitgelekte scan van aankomende editie van Weekly Shounen Jump.

Following the current manga’s conclusion, creator Masashi Kishimoto will be going to work on a new Naruto manga series — tentatively titled “Naruto” for now — that will begin “short-term serialization” from Spring 2015, according to this leaked magazine scan from a fan who’s managed to snag an issue of next week’s Weekly Shounen Jump early.

Screen Shot 2014-11-06 at 15.53.01

De aankomende manga deel is een onderdeel van Naruto: Shin Jidai Kaimaku Project (Naruto: ‘Start Of A New Era’ Project). Meer details over de aankomende Naruto project zal in een later  stadium worden door de publisher worden medegedeeld.

We zijn erg benieuwd naar de aankomende serie, maar zijn tevens heel erg verdrietig dat we  het einde meemaken van de huidige serie.

GEEN REACTIES