Taiwan King of Pop Jay Chou blijft maar bezig, niet alleen gaat hij binnenkort trouwen met zijn 21-jarige vriendin Hannah Quinlivan. Wat momenteel gepland staat voor aankomende december, omdat hij zichzelf heeft beloofd dat hij voor zijn 36e getrouwd wilt zijn. Ook is hij bezig met voorbereidingen voor zijn opkomende concert in Singapore. En net is bevestigd dat hij in januari gaat starten met met het filmen van de nieuwe Hollywood film Now you see me 2.

Maar het harde werken beloont zich uit, doordat hij zichzelf al jaren steevast kan terug zien als 1 van de best verdienende artiest van Taiwan. Afgelopen jaar heeft hij meer dan 618 miljoen NTD binnengeharkt door zijn succesvolle concerten.

Volgend jaar, keert Jay terug in Hollywood, sinds The Green Hornet in 2011. Jay is dus al 4 jaar afwezig in de Hollywood film industrie. Maar daar gaat verandering in komen als hij naast o.a Daniel Radcliffe, Mark Ruffalo, Lizzy Caplan en Michael Caine mag acteren.

Jay’s manager, JR Yang, bevestigde gisteren zijn aanwezigheid in de filmd. JR liet tevens weten dat de script nog meer integrerend is dan zijn voorganger. De film staat momenteel gepland voor een release in juni 2016 en het filmen zal in januari van volgend jaar plaats vinden in Londen.

Vorige keer dat Jay in Londen was had die de volgende clip geschoten

GEEN REACTIES