De eerste helft van 2015 hebben verschillende top artiesten hun aanvraag alweer ingediend om in de Hong Kong Colliseum om hun concert daar op te voeren. In januari zijn daar o.a. G.E.M en Canto supersterren Sammi Cheng en Jacky Cheung te bewonderen. En uit eerste berichten wordt geconstateerd dat G.E.M’s tickets veel beter verkopen dan de andere twee genoemde.

Afgelopen maand was G.E.M. nog in Nederland om een paar dagen te ontspannen en door de lucht te vliegen. En toen viel het ons al op, dat zij ook hier voor veel belangstelling zorgde. Maar in eigen land gaat dat nog vele malen verder. G.E.M. bekend wegens haar krachtige vocals, heeft afgelopen jaar een gigantisch goede slag geslagen door in China mee te doen met de reality programma I am a Singer 2, welke haar aan miljoenen nieuwe fans heeft geholpen. Haar populariteit is zover gestegen dat zelfs haar concert tickets, voor een gigantisch hoge prijs wordt aangeboden. Waar voorheen voor een VIP pakket inclusief gelimiteerde G.E.M merchandise en backstage meet and greet, een prijs werd gevraagd van $1200 HKD. Wordt voor hetzelfde pakket nu een prijs gevraagd van $1880 HKD. Zelfs buitenlandse supersterren komen niet in de buurt van haar prijzen.

In contrast, de duurste tickets van bijvoorbeeld Sammi Cheng en Miriam Yeung kosten maar $680 HKD.

De vraag is natuurlijk of zulke prijzen voor ontevreden zullen zorgen. Maar uiteraard zullen haar diehard fans elke prijs betalen om dichtbij haar te kunnen zijn.

 

Haar nieuwste nummer Tornado met een impressie van haar concert

GEEN REACTIES