Dat de Minions van Despicable Me erg populair is niks nieuws. Dat was reden genoeg voor Illumination om hier een eigen film over te maken.

Het script is heel erg grappig. De Minions hebben eigenlijk maar één doel om de meest verschikkelijke leider te dienen. De Minions zijn erachter gekomen dat een leider vinden niet het probleem is maar wel om een leider te houden.

leider

Dat heeft ze niet weerhouden om hiernaar te zoeken, want zonder een leider is er geen doel van het bestaan.

no purpose

Dit weerspiegelde in hun gedrag en ze werden er zelfs depressief van. Als dit langer zou doorgaan dan zouden ze zeker van de aardbodem verdwijnen. Todat één minion, Kevin, het initiatief nam en hij zou voor zijn volk de grootste en gemeenste schurk te vinden die zijn volk zou gaan leiden.

 

Benieuwd naar de tailor. Bekijk hem dan hier:

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=ywOaCn2fwQU[/embedyt]

GEEN REACTIES