Despicable Me is een van de meeste geliefde animatiefilms allertijden. Volgens Wikipedia valt Despicable Me 2 net buiten de top-20 van allerbest bezochte films allertijden met een wereldwijde sales van $971 miljoen. Alleen de animatiefilms: Frozen, Toy Story en Lion King verkochte meer kaartjes dan Despicable Me 2.

Mocht jij net als ons ook zé gek zijn op Minions? Hierbij een aantal ideeën voor de slaapkamer:minions-persoonlijkheid-gave-zitzak-tatami-Totoro-dubbel-vouwbed-zitzak-traagschuim-matras-Japanse-bed-beschermerminion bed

Minion bed overtrek:

Minion bedovertek Minions bedovertrek Minion bed overtrek grootMinions als centraal thema voor de kamer:

Minion bedroom despicable me

MInions bedroom small Minions bedroom

Drukke illustratie op de muur en bijzondere gordijnen:

minions bedroom big

Uiteraard konden we het niet laten om de Happy lyric video (incl. minions) te delen:

GEEN REACTIES