Na het nieuws van Jolin Tsais samenwerking met Beyonce en Katy Perry’s designers voor haar nieuw imago, gaan er geruchten rond dat Taiwanese diva Jolin Tsai samen gaat werken met K-pop artiest, G-Dragon.

De geruchten worden versterkt naar aanleiding van YG Entertainment instagramposts over Jolins nieuwe album. Een post met de caption: “Wilt u een samenwerking tussen G-Dragon zien en C-pop diva, Jolin Tsai? ”

Jolins vertegenwoordiger verklaarde dat ze zich niet bewust zijn van deze zaak, en heeft nog geen contact met de andere partij (YG entertainment) gemaakt.

Het is bekend dat de Big Bang leider G-Dragon wilt werken met Jolin. In een interview met de Taiwanese media  van twee jaar geleden, liet de rapper weten dat hij interesse heeft om samen te werken met Jolin.

Ondertussen zijn er fans van de Taiwanese zangeres die hun onvrede uiten met YG Entertainment dat Jolin een C-pop diva is, hierop doelen de fans dat Jolin uit Taiwan komt, en niet uit China.

 

GEEN REACTIES