Taiwanees pop koningin Jolin Tsai is momenteel bezig met de lancering van haar 13e album Play, deze zal uitgebracht worden op 17 november. Het is alweer 2 jaar geleden dat ze haar album Muse had uitgebracht, die indertijd alle hitlijsten domineerde.

Jolin vertelde over de naam van haar nieuwe album dat er verschillende betekenissen achter het woord “Play” zat. Het kan een film script, acteren of optreden betekenen, wat weer haar ervaringen en wijsheid dat zij de afgelopen 2 jaar heeft verworven weer moet geven. Met de presentatie van haar nieuwe album, heeft ze door zichzelf op een geestige en zelfspottende manier neer te zetten, een nieuwe kant van haarzelf geïntroduceerd. Jolin hoopt dat de fans haar nieuwe album speels en vrolijk vindt, en dat haar muziek het gevoel van optimisme kan geven

Voor haar nieuwe image gaat ze samenwerken met de Amerikaanse designing team The Blonds, de duo die heeft samengewerkt met o.a. Beyonce en Katy Perry. Jolin was speciaal 5 dagen naar New York gevolgen om foto’s te maken voor haar album cover en foto boek.

Naast het werken met gerenommeerde internationale talenten, heeft Jolin’s management en platenlabel ook 60 miljoen NTD geïnvesteerd voor de post-productie van haar aankomende videoclip. Alle nummers op haar nieuwe album zal voorzien worden van een videoclip, waardoor PLAY een complete visuele album wordt.

GEEN REACTIES