Afgelopen maand was Jay Chou en zijn verloofde Hannah Quinlivan in Europa om trouwfoto’s te maken. Het koppel was met Jay’s moeder, een stylist een fotograaf crew om de meest romantische momenten op beeld vast te leggen, tijdens hun 11 daagse trip in o.a. Parijs en Vienna. Zoals Jay eerder zei, wou hij trouwen voordat hij 36 wordt aankomende januari, en volgens berichten zou de trouwdag van de koppel dan aankomende december plaats vinden.

Jammergenoeg voor Jay, gaat momenteel niet alles volgens plan. Want Jay had ervoor gezorgd dat hij rond december geen werk verplichtingen meer zou hebben, zodat hij die maand vrij kon houden voor alle voorbereidingen. En tevens had hij einde van de maand vrij genomen voor een mogelijk honeymoon of een eventuele trouw in het buitenland. Maar zijn plannen kunnen hoogstwaarschijnlijk in de koelkast worden gestopt, omdat zijn concert in Singapore is uitgesteld van 8 november naar 27 december. Deze uitstelling komt doordat de Singapore’s National Stadium wordt gebruikt voor een grote voetbal wedstrijd.

Dus de fans van Jay krijgen waarschijnlijk te maken met een dubbele teleurstelling – hun concert wordt uitgesteld en het zorgt ervoor dat Jay zijn trouwplannen wordt vertraagd.

Bij navraag bij Jay’s management over de geruchten betreffende trouwplannen, hebben ze geen commentaar op de vraagstelling.

GEEN REACTIES